Top

Dank voor uw bezoek aan mijn webwinkel!

Fenna Moehn-Hummel(1968) autodidact kunstenares.
Mijn schilderijen in de techniek acryl en pastel zijn ondermeer geïnspireerd door de schoonheid in alles wat wij waarnemen om ons heen, de natuur, (bloemen- en dierenschilderijen).  Een belangrijk deel van mijn kunstwerken zijn geïnspireerd door de Bijbel en het Christelijk geloof.


Vrij werk en opdrachten:
Naast vrij werk zijn maakt ik met grote regelmaat schilderijen in opdracht voor particulieren en bedrijven. Benader mij gerust voor meer informatie. 

Schildercursussen:
Mijn Atelier for Hope in Doetinchem is een plaats van rust, inspiratie en creatieve ontplooiing voor mijzelf maar ook voor de vele cursisten die mijn schilderlessen volgen. Ik geniet er van om anderen te begeleiden in het creatieve proces.

Coaching:
Door allerlei gebeurtenissen kan het leven soms moeilijker zijn dan anders. Meestal komen we daar zelf weer boven op maar in sommige gevallen is het goed om hulp van anderen in te roepen. Vanuit een passie voor mensen heb ik een opleiding tot coach gevolg. In mijn Atelier for Hope heb ik een sfeervolle gespreksruimte waar ik mensen begeleid die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Lees meer op mijn persoonlijke website over deze coaching.


Uitgebreide informatie over bovenstaande en mijn volledig portfolio vindt u op www.atelierforhope.nl .

Graag tot ziens!
Beeldend kunstenares & coach Fenna Moehn-Hummel

beeldend kunstenares Fenna Moehn Hummel - schilderijen en reproducties